Legpluimveebedrijf van den Ham wint de Agroscoopbokaal Biologisch.

Aart is een zeer gedreven ondernemer die weinig aan het toeval overlaat, dit merk je in elk gezamenlijk overleg en zie je terug in planning van opfok en contact met de opfokker. Er wordt veel geregistreerd waarmee gestuurd kan worden op voeding en kan altijd zeer snel ingespeeld worden op veranderingen of geconstateerde problemen. Op het pluimveebedrijf worden enkelvoudige grondstoffen gemalen en gemengd met aanvullend mengvoer zodat er altijd optimaal kan worden bijgestuurd.

Ze winnen deze bokaal vanwege hun uitzonderlijke resultaten en werd voor de 1e keer uitgereikt. Hun koppel Brown Nick hennen produceerde 20 eieren boven het Reudink gemiddelde en deden dit tevens zeer efficiënt. Momenteel is er een uitbreiding gaande van een nieuwe stal voor 9000 biologische leghennen naast hun bestaande van 15000. Het is mooi om als Agromix partner te zijn bij deze ondernemer en wensen dit in de toekomst te mogen blijven.
Agromix feliciteert Familie van den Ham met deze mooie onderscheiding die werd uitgereikt door Yvon Jaspers en wenst ze heel veel succes met hun onderneming.